Malaysia  Malaysia

Aree Tara Resort, Ao Nang, Krabi

Aree Tara Resort, Ao Nang, Krabi

Aree Tara Resort adalah sebuah hotel empat bintang direka, menyediakan pelbagai penginapan yang benar-benar indah. Resort ini adalah resor moden, bilik mewah, pilihan makan yang lazat dan beberapa langkah dari pantai.

Taman yang menarik di resort memberikan tetamu peluang untuk berehat di kawasan yang indah di kolam renang. Restoran yang indah menyajikan hidangan Thai dan antarabangsa. Kemudahan-kemudahan yang lengkap memastikan bahawa setiap tetamu akan mempunyai segala-galanya perlu bagi yang paling menyenangkan dan selesa. Semua bilik termasuk menyediakan keanggunan dan keselesaan. Mereka dilengkapi dengan katil single atau double dan pemasangan balkoni. Bilik-bilik dikelilingi oleh taman tropika, menyediakan privasi yang sempurna untuk penginapan setiap.

Aree Tara Resort terletak di Ao Nang yang indah, yang hanya 10 minit berjalan kaki ke Ao Nang pusat membeli-belah dan Nopparattara Beach yang menakjubkan dan dalam jarak berjalan kaki dari segala-galanya yang anda perlu. 30 minit dari Bandar Krabi, 40 minit dari Lapangan Terbang Krabi, kira-kira 2 jam dari Lapangan Terbang Phuket.

English Israel Singapore Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Thai