Hungary  Hungary

Aree Tara Resort, Ao Nang, Krabi, Thaiföld

Aree Tara Resort, Ao Nang, Krabi, Thaiföld

Aree Tara Resort található, a gyönyörű Ao Nang Beach. Az üdülőhely egy modern üdülőhely környezetben, luxus szoba, ebédlő finom választás, és csak pár lépésre a strandtól.

Ez a négy-csillagos üdülőhely tervezése egy sor igazán remek szállás. Teljesen felszerelt létesítmény biztosítja, hogy minden vendég lesz minden szükséges legélvezetesebb és kényelmes tartózkodást. Minden szoba rendelkezik eleganciát és a kényelmet. Jellemzőjük iker vagy dupla ággyal és egy illeszkedő erkély. A szobák körül a buja trópusi kertben, biztosítva a teljes magány minden utas.

A gyönyörű kert az üdülő vendégeket ad lehetőséget a kikapcsolódásra medence idilli helyen. Egy szép házban étterem változatos thai és nemzetközi ételeket.

Kívül a határ az üdülőhely, a nyüzsgő területen kínál számos tevékenység, tenger gyümölcsei kiváló éttermek, érdekes kirándulások és vízi sportok.

English Israel Singapore Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Thai