Finland  Finland

Aree Tara Resort, Ao Nang, Krabi

Aree Tara Resort, Ao Nang, Krabi

Aree Tara Resort sijaitsee kauniilla Ao Nang rannalla. Resort on moderni resort ympäristössä, ylellinen huone, herkullisia ruokasali valintoja ja vain muutaman askeleen rantaan.

Tämä neljän tähden lomakeskuksessa on useita todella tasokkaasta majoituksesta. Täysin varustetut tilat että jokainen vieras on kaikki tarvittavat hauskin ja viihtyisän. Kaikki huoneet ovat tarjoaa eleganssia ja mukavuutta. Niissä on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta ja sopiva parveke.Huoneet ympäröivät rehevän trooppisen puutarhan taata täydellinen yksityisyyden jokaiselle matkustajalle.

Ihastuttava puutarha Resort tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua idyllisessä altaan paikalla.Ihanaa ravintolassa tarjoillaan erilaisia ​​thaimaalaisia ​​ja kansainvälisiä ruokia.

Ulkopuolella rajoittavat keinona hehkuu tämä alue tarjoaa runsaasti toimintaa erinomainen äyriäiset ravintoloita, mielenkiintoisia retkiä ja vesiurheilu.


English Israel Singapore Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Thai