Belgium  Belgium

Aree Tara Resort, Ao Nang, Krabi

Aree Tara Resort, Ao Nang, Krabi

Aree Tara Resort is gelegen aan het prachtige strand van Ao Nang. Het resort is een modern resort instelling, luxe kamer, heerlijke diners keuzes en slechts een paar stappen naar het strand.

De prachtige tuin van het resort biedt gasten de kans om te ontspannen in een idyllische plek langs het zwembad. Een mooi in het restaurant van het hotel serveert een verscheidenheid aan Thaise en internationale gerechten.

Dit vier-sterren design resort beschikt over een scala van werkelijk schitterende accommodatie. Volledig uitgeruste faciliteiten ervoor te zorgen dat elke gast zal alles wat nodig is voor de meest aangenaam en comfortabel verblijf. Alle kamers zijn biedt elegantie en comfort. Ze zijn voorzien van een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en een passende balkon. De kamers worden omringd door de weelderige tropische tuin, voor een totale privacy voor elke bewoner.

English Israel Singapore Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Thai